Over ons

Professional Delivery Services

P.D.S. is een jong en sterk groeiende koeriersbedrijf gevestigd in het zuiden van Limburg. Onze klantenkring breidt zich sinds 2014 uit doordat wij o.a. investeren in een prettige, langdurige samenwerking. Hoe? Wij beloven nooit iets wat wij niet kunnen waarmaken en onze beloftes maken wij altijd waar!

Wij zijn een hecht team voornamelijk bestaand uit jonge talenten, dit gecombineerd met hedendaagse technologie streven wij naar het hoogst mogelijke kwaliteit voor onze klanten. 

NIWO

De Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning. De NIWO verleent de vergunning als voldaan wordt aan de volgende eisen: 

  • Kredietwaardigheid
  • Vakbekwaamheid
  • Betrouwbaarheid

P.D.S. beschikt uiteraard over deze Eurovergunning. Ons vergunning nummer is: 31451

Volledig gedigitaliseerd personeelsplanningsysteem met app ondersteuning 

Door gebruik een gedigitaliseerd personeelsplanningsysteem weet ieder in ons bedrijf waar hij/zij aan toe is en verloopt de communicatie vlekkeloos. Door het gebruiken van gedigitaliseerde planningssysteem kunnen we o.a. flexibiliteit en hoge inzetbaarheid garanderen.

Track & Trace  

Met de Track & Trace systeem van Kinesis weten we altijd waar onze wagens zich bevinden en tevens is het hiermee simpel te achterhalen waar en wanneer bepaalde zending is afgeleverd 

Gatelock - Anti-diefstal slot 

Het veilig afsluiten van onze bestelwagens is essentieel. De Gatelock is een mechanisch slot dat de beveiliging van onze voertuigen, gereedschappen & lading garandeert. Dit veiligheidsslot is boor-en slijpbestendig, maar dient ook als sterk afschrikmiddel.