Monteur bedrijfswagens

Wie zijn wij?
P.D.S. is een jong en sterk groeiende koeriersbedrijf gevestigd in het zuiden van Limburg. Onze klantenkring breidt zich sinds 2014 uit doordat wij o.a. investeren in een prettige, langdurige samenwerking. Hoe? Wij beloven nooit iets wat wij niet kunnen waarmaken en onze beloftes maken wij altijd waar!

Wij zijn een hecht team voornamelijk bestaand uit jonge talenten, dit gecombineerd met hedendaagse technologie streven wij naar het hoogst mogelijke kwaliteit voor onze klanten en opdrachtgevers.

Wat ga je doen?
De functie van Bedrijfswagen Monteur is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan onze bedrijfswagens. Jouw technische kennis van bedrijfswagens in de breedste zin zorgt ervoor dat jij snel kan schakelen tussen verschillende technische problemen.

Jij zal daarbij reparaties verrichten, wagens onderhouden en storingen lokaliseren en oplossen. Jij ziet de verschillende typen wagens als een uitdaging en kunt jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren.

Ons aanbod

Waar kom je terecht?
Je maakt onderdeel uit van een klein team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega's. Als bedrijfswagenmonteur bij P.D.S. kom je in een hectische, uitdagende en informele werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

Jouw profiel als bedrijfswagen monteur bij Professional Delivery Services (P.D.S.)
Ben je een enthousiaste, betrouwbare en technisch goed onderlegde collega die geen uitdaging uit de weg gaat.

  • Ben je opgeleid tot monteur en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen.
  • Heb je aantoonbare ervaring met het werken met aan en met wagens, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen, dan wel autotechniek.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer (ingeschaald op basis van kennis en ervaring).
  • Afwisselend onderhoud- en reparatiewerk, van een kleine beurt tot aan het vervangen van een koppelingsplaat.

Word jij onze nieuwe Bedrijfswagen Monteur?

Neem voor meer informatie contact op met Camiel Verhelst, HR-Manager, via pdscouriers@outlook.com. Ben je zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? Reageer dan meteen door je CV te uploaden via het contactformulier op onze website. We kijken uit naar je sollicitatie! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature dan door!

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.


Sollicitatieformulier